2BE0178-2_1

La Residència

Disposem d'espais d'estudi i de lleure.

girona-onyar

A Girona

Al centre de l'eix comercial.

detall-menjador

Equipaments

Amb amplis espais, tant exteriors com interiors.

Amb els nostres serveis volem oferir una solució que s’adapti a cada necessitat on els estudiants puguin trobar-se còmodes.

La nostra filosofia es que et trobis com ho faries a casa, però amb un plus de contacte amb altres estudiants i amb tot el que cal per a la concentració.

Atenció personalitzada

És un pilar fonamental. Entenem que cada estudiant té les seves necessitats particulars, és per aquest motiu que els hi oferim un tracte individual i adaptat.

Pensió Completa

Valorem cada instant que l’estudiant es troba en les nostres instal·lacions, en elles gaudirà d’un servei complet i una atenció propera i personalitzada. Inclou esmorzar, dinar i sopar, de dilluns a divendres en dies feiners. Caps de setmana i festius no hi ha servei.

Mintja Pensió

No fem distincions de tracte ni restem privilegis de temps o dedicació als estudiants que escullin aquesta opció. Inclou esmorzar i dinar o sopar de dilluns a divendres. Caps de setmana i festius no hi ha servei.

Neteja d'habitacions

Tenim un servei de neteja que s’ocupa de mantenir en perfectes condicions les zones comunes, però al mateix temps oferim un servei de neteja d’habitacions per aquells que ho requereixin expressament.

Autoservei de bugaderia

Volem facilitar l’estada dels nostres estudiants en tot el possible, es per això que tenim implementat un eficaç servei de bugaderia.

Zones comunes

Els alumnes tenen a la seva disposició 3 aules d’estudi i 2 sales d’esbarjo, terrassa, pati, sala de jocs i un auditori amb projector que fa les delícies dels nostres estudiants.

Servei de Consergeria

Es un aspecte que ens agrada cuidar. El nostre objectiu es donar una atenció immediata i específica a l’estudiant que la necessiti. Disponible tots els dies de la setmana.

Wifi

Estar comunicats es essencial avui en dia, per aquest motiu l’estudiant podrà realitzar connexions a Internet des de qualsevol indret de la nostra residencia.

Servei de telèfon fixe

Tot i que estem més intercomunicats que mai, estem preparats per qualsevol incidència que pugui sorgir. Tan és així que proporcionem als nostres estudiants l’opció de realitzar trucades nacionals gratuïtes.

Servei de Cuina

Servei bàsic. Els nostres estudiants poden fer ús de la cuina comunitària de la residencia de manera totalment gratuïta.

Pàrquing de bicicletes

A vegades moure’s per Girona és més senzill si es fa amb bicicleta, un mitjà de transport ecològic i totalment indispensable per alguns estudiants. Guanya en tranquil·litat. Disposem de pàrquing de bicicletes.